CripTo-Brasil Blog Waarom de volgende auto van je moeder een scooter kan zijn

Waarom de volgende auto van je moeder een scooter kan zijn



De behoefte aan hulpmiddelen voor geassisteerde mobiliteit kan voor velen een harde pil zijn om te slikken. Of de nood nu komt door een ongeval, een slopende ziekte of gewoon ouderdom, vrijwel niemand wil toegeven dat ze misschien niet meer zo mobiel zijn als vroeger. Maar nu de babyboomers hun schemerjaren ingaan, is een industrie die een boost geniet de elektrische scooterbusiness.

Ooit gepopulariseerd door de vaak geadverteerde Rascal, heeft de elektrische scooter zich ontwikkeld tot een voertuig dat zijn berijders niet alleen van punt A naar punt B brengt, maar hen daarbij helpt op een manier die comfort en gemak garandeert. Kijkend naar de nieuwe reeks beschikbare stijlen en ontwerpen, is het duidelijk dat dit niet de elektrische wmo of pgb scooter van je moeder is… maar misschien zou het dat wel moeten zijn?

Driewielige scooters

Er is geen betere keuze voor gebruik binnenshuis dan de driewielige scooter. Deze modellen worden vaak gezien op krappe locaties, van de gangpaden van supermarkten tot kerkbanken, en terecht. Met hun vermogen om krappe ruimtes en compacte bochten te nemen, geeft dit voertuig de berijder de vrijheid om te gaan waar ze heen moet zonder bang te hoeven zijn om op een ongemakkelijke plek verstrikt te raken.

Vierwielige scooters

Deze iets grotere grote broer van de driewieler is gemaakt voor buiten. Deze modellen kunnen doorgaans meer gewicht dragen, maar zijn stevig gebouwd en ontworpen om bestand te zijn tegen de ruige omgeving van parken, straten en andere buitengebieden.

Reizen scooters

Reisscooters kunnen ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke ervaring met elektrische scooters. Ze zijn over het algemeen licht van gewicht en bedoeld (uiteraard genoeg) om te reizen. Hoewel reisscooters vaak goedkoper verkrijgbaar zijn dan andere scooterklassen, kunnen ze toch een kwaliteitsaankoop zijn voor elke eigenaar, of hij nu per vliegtuig, trein of auto reist.

Scooters voor zwaar gebruik

Aan de andere kant van het spectrum bieden scooters voor zwaar gebruik gebruikers de Cadillac onder de elektrische scooters. Ze zijn niet alleen nog duurzamer dan hun tegenhangers met vier wielen (het is niet ongebruikelijk dat zo’n scooter een gewicht van 500 pond kan dragen), ze bieden ook hogere snelheden, tot wel 10 mijl per uur. Hoewel ze overal kunnen worden gebruikt, zijn deze road warriors vooral geschikt voor gebruik buitenshuis, met name op ruwe oppervlakken.

Beslissingen beslissingen

Ondanks de overvloed aan keuzes die beschikbaar zijn in de ruimte voor elektrische scooters, is vaak de moeilijkste beslissing die een klant zal nemen de beslissing om er überhaupt een te kopen. Voor velen lijkt de duik in het bezit van een elektrische scooter een verlies van controle of het einde van een meer fysiek hoofdstuk in het leven. Het brede scala aan opties, in combinatie met handige add-ons zoals dienbladen en extra opslagruimte, maken van dit nieuwe hulpmiddel echter geen signaal van een nederlaag, maar een kans om eruit te komen en net zo veel als ooit tevoren in het leven te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *