CripTo-Brasil Blog Waarom naar een coffeeshop gaan om werk gedaan te krijgen?

Waarom naar een coffeeshop gaan om werk gedaan te krijgen?

Ik ga meestal naar mijn kantoor en breng daar het grootste deel van de dag door. Ik zit, ik werk, denk ik, en krijg hopelijk veel gedaan. Maar je kunt niet non-stop zitten en werken, althans niet effectief. De geest houdt van af en toe een pauze en de pauzes helpen je effectiever te werken als je er weer aan begint, zoals uit veel onderzoek is gebleken. Bovendien heb je in de meeste kantoren helemaal geen controle over onderbrekingen. Naburige werknemers, mensen die met u aan projecten werken, bazen en meer komen vaak met regelmaat opdagen wanneer u midden in iets belangrijks zit, waardoor uw voortgang en denkprocessen ontsporen en het veel langer duurt om het af te ronden. Om nog maar te zwijgen van de plotselinge ongeplande vergaderingen en quasi-noodgevallen die zich kunnen voordoen. Om al deze redenen en meer, pak ik ‘s middags vaak in en ga ik werken in de plaatselijke cannabis store near me.

De meeste coffeeshops, of caf├ęs als je dat liever hebt, zijn ideale plekken om een tijdje rond te hangen en te werken. U krijgt een noodzakelijke pauze terwijl u daarheen reist en opnieuw wanneer u terugreist naar kantoor. Het is onwaarschijnlijk dat iemand u zal storen, hoewel u soms een prettig kort gesprek met iemand kunt hebben als u dat wilt. De verandering van locatie kan ook helpen om uw creatieve sappen te stimuleren. Ik vind ze ideaal als ik probeer te schrijven en een writers block ervaar.

Ook zijn de meeste coffeeshops comfortabele plekken om een tijdje door te brengen. Ik zit nu bijvoorbeeld in Breaking New Grounds in Durham, New Hampshire. Het is een levendige hinkelplek, maar niet te luidruchtig of druk om werk gedaan te krijgen. Er zijn veel kleine tafels, groot genoeg om gemakkelijk een laptop en een paar papieren aan te steken. De koffie is uitstekend en het personeel is vriendelijk. Ik krijg hier vaak meer gedaan in een uur dan op een ochtend op kantoor.

Ik ga vaak met een specifiek doel voor ogen. Ik ga X, Y en misschien Z bereiken. Ik neem vaak mijn koffer mee, die mijn hele zakelijke leven en de helft van mijn persoonlijke leven lijkt te bevatten, of misschien pak ik gewoon wat papierwerk of misschien mijn laptop. Het doel van vandaag is 4 artikelen schrijven, en dit is mijn vierde, succes dus!

Tel mij als een van de vele coffeeshopmedewerkers. De meeste dagen, tenzij ik bij klanten ben, pak ik mijn koffer en ga ik een tijdje heel productief zijn onder het genot van een geweldige kop koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *