CripTo-Brasil Blog Your Solar Power Home – Geweldige tips voor het kopen van zonnepaneelkits om uw conversie te voltooien!

Your Solar Power Home – Geweldige tips voor het kopen van zonnepaneelkits om uw conversie te voltooien!

 

Wanneer u overweegt om geld te besparen met een zelfgemaakte installatie van zonnepanelen voor uw zonne-energiehuis, is de aanschaf van een kit een uitstekend idee. Het is echter niet helemaal hetzelfde als een bezoek brengen aan uw lokale doe-het-zelfwinkel en een pakket met onderdelen verzamelen om samen te stellen. Het is ook niet hetzelfde als een boekenkast uitzoeken bij IKEA en deze in je woonkamer monteren. Er zijn veel voorbereidende voorbereidingen die u moet doen om u in staat te stellen de juiste kit voor uw huis te kopen.

Als je veel ervaring hebt met het opzetten van zonne-installaties, komt alles goed alleen. Mogelijk hebt u slechts minimale ondersteuning van de fabrikant nodig om incidentele vragen over bepaalde componenten op te lossen. Mogelijk hebt u enkele antwoorden op technische vragen nodig om uw aankoopbeslissingen te bevestigen. U zult echter waarschijnlijk in orde zijn door gewoon een kit binnen uw prijsklasse te vinden en deze op internet te kopen. Uw positie zou verband houden met een gekwalificeerde automonteur die online een kitcar koopt. U weet wat u nodig heeft, u herkent welke componenten het meest geschikt zijn. Je weet hoe je ze allemaal moet construeren om samen te werken. U bent echt gekwalificeerd om dit met minimale hulp te doen.

Als u echter geen ervaring heeft met het opzetten van Zonnepanelen kopen, kunt u het beste een kitleverancier zoeken die veel gespecialiseerde ondersteuning biedt voor zowel het ontwerp als de installatie. U moet een kitaanbieder vinden die niet alleen per e-mail, maar ook per telefoon bereikbaar is. U kunt er zelfs de voorkeur aan geven er een te vinden die persoonlijke ondersteuning biedt, wanneer dat nodig is.

Uw leverancier zou u moeten kunnen helpen bij het bepalen van de juiste afmetingen voor uw zonne-energiesysteem voor thuis, op basis van de nieuwste en voorgestelde energiebehoeften van uw huishouden. Deze pre-planning stap is essentieel. U zult geld opblazen als u een systeem koopt dat groter is dan u nodig heeft. En als u er een aanschaft die te bescheiden is voor uw energiebehoefte, komt u zonder stroom te zitten wanneer u die nodig heeft, of erger nog, u moet energie kopen van het elektriciteitsnet.

U hebt ook deskundige hulp nodig om de energiebehoefte van uw huis te analyseren op basis van de ligging en de oriëntatie op de zon. Bomen en constructies in de buurt kunnen van invloed zijn op hoe efficiënt uw zonnepanelen zullen zijn. Bovendien kunnen de gemiddelde buitentemperaturen het hele jaar door van invloed zijn op het soort panelen dat u nodig heeft.

Uw leverancier zal u ook helpen om te beslissen welk soort ondersteunende opslag het meest geschikt is voor uw gezin. Zelfs als het je lukt om aangesloten te blijven op het elektriciteitsnet, heb je in ieder geval een paar batterijen nodig om energie op te slaan in het geval van stroomuitval. Er is ook een breed scala aan batterijen om uit te kiezen. Sommige hebben meer onderhoud nodig dan andere, sommige gaan langer mee dan andere, en natuurlijk kosten sommige veel meer dan andere. U heeft hulp nodig om tot de beste optie te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *